Hyr

Dietë për rënie në peshë (FEMRA)

Përshëndetje,

Të falenderoj pafund e dashur Blerina për këtë rezultat. Jam shumë e lumtur dhe falenderuese për këtë dietë që më ka ndryshuar jetën. Sikur ta dija do e kisha bërë kohë më parë dhe më në fund u bëra mbarë. Përveç kg të humbura kam kursyer edhe paratë 🙈. Sa shumë blerje të kota paskemi bërë. Dua të të komplimentoj edhe për jetën e thjeshtë dhe popullore që bën. Bashkëngjitur kam plotësuar formularin dhe mezi pres dietën e rradhsë. Të falenderoj sërish dhe të uroj vetëm suksese për punën reale që bën me ne. Sapo të vij në Shqipëri do kaloj patjetër tek ferma juaj 😊 🙏🏻.